fredag 28 januari 2022


 Onsala Fyrförening 27/1 2022.

Detta meddelande går ut på våra tre ”kanaler”: Facebook, hemsidan, samt mail-listan.

Ni som inte har inte har meddelat er mail-adress, skicka ett mail till thomas.lnt@telia.com

Årsavgiften.Nu är det dags att betala medlemsavgiften till Onsala Fyrförening för 2022.

Årsavgiften är 100 kronor.Plusgirokonto: 466 11 17-4,eller Swish till telefonnummer: 0730629536 (vår kassör Thomas Larssons Swishkonto).Glöm ej att ange ert/era namn.

Information från styrelsen.På grund av pågående Covidpandemi och rekommendationer, har vi beslutat att skjuta årsmötet framåt i tiden, vi återkommer.Föreningen lever, alla våra objekt fungerar, respektive ligger där de skall ligga.

Fyrarnas lampor är nyligen bytta, och i november byttes omkopplingslådan för fyrbelysningen i Skallafyren.Då pandemin är över, har vi en att-göra-lista:- fortsatt underhåll av Malöfyren,- möjligen är det dags att måla kummeln Breda Kråkor,- röja sly runt Ramnö kummel,- öka bottenvikten på Barnagrundspricken, isen flyttar den då och då,- öka bottenvikten på vår boj vid Fjordskär, den flyttas titt som tätt, långt ifrån säkert att utnyttja den för exempelvis övernattning,- dessutom har vi i styrelsen diskuterat om att lägga en boj väst om Malöfyren, underlättar att ta sig in till fyren i mindre flytetyg,- en föreningsresa exempelvis till Kullens fyr inkl. besök på båtmotormuseet i Varbergs området, Vår medlem Max Petersfeldt har lovat att bidra med lastbilsfälgar, som vikter.

HälsningarStefan LundbergOrdförande